Kategorier
Allmänt Familjeliv

Med vänner och familj

Heeej,

har ni sett några så vackra blommor? Dahlior raka vägen ifrån trädgården, tog med en bukett till Farmor här om dagen och så till Mormor igår.

Dagarna går i ett här. Så kul!!! Älskar att vara mammaledig! Varje sekund med min son är ett äventyr, tiden flyger förbi och vi hittar på sååå mycket mysigt och roligt tillsammans.

Här om dagen hängde jag med min kompis Amanda i sisådär 12 timmar allt som allt, vi var på shopping och lunch utan barn, fortsatte med fika tillsammans med några av barnen och avslutade med pizzakväll tillsammans med hela familjerna.

Eller ja – Christians dotter var inte med och Amandas tvillingarna sussade sött. Bara Harry som inte har sovrutiner än bland sina kompisar 😉

När kompisarna sover får man hänga med deras mamma. Lyckos! Vi köpte hem pizza från Hovstagrillen. Det var den minsta lilla pizzeria jag någonsin satt min fot på. Det fanns två bord och totalt fyra stolar. Litet men otroligt gott, jag valde kebabpizza. Ääälskar när man får såsen PÅ pizzan så den är lite varm. En burk brevid tar jag gärna som extra 😉

Så har det hunnits med besök hos både Farmor och Mormor. Blommor, fika, samtal om livet och döden och allt däremellan.

Harry med gammelfarmor på översta bilden och gammelmormor på den andra 🙂 Hos Mormor fikade vi en så saftig och god sockerkaka som hon bakat och lite annat gott min Mamma köpt med från Ekershallen.

På kvällen fick vi besök av Ma och Leo. Lilla Leo är redan 6 månader gammal och något mer nyfiken på Harry än vad Harry är på honom. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan dom förstår att dom är bästisar!

Nä nu är klockan mycket och rutinlösa Harry ska få flytta över från våran säng till sin egen för att sova några timmar innan hans inbyggda matklocka ringer 🙂

God natt och kram på er, sov så gott!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️