Kategorier
Allmänt

I väntans tider

Hej på er,

viiilken värme i Örebro!

Egentligen alldeles för varmt för jag svettas och pustar och är mest inomhus vid fläkten MEN jag kan njuta en stund ute i solstolen också då och då. Och alltid ta små pauser när jag försöker gå någonstans.

Börjar mer eller mindre se ut som ett träsktroll 😉 Nu är det bara 34 dagar kvar till beräknad födelse men han får mer än gärna komma så fort det blivit augusti och hans Pappa går på semester.

En semester som ser ut att bli väldigt lugn. Jag vågar inte åka långt ifrån USÖ i det här skicket tyvärr, och än mindre orkar jag hitta på så jätteansträngande aktiviteter 😉

Men hoppas på sol, bad, dagsutflykter och goda middagar. Kanske en kräftskiva?!

Fick hem ett sååå trevlig bud igår från Fresh land Sverige. Så imorgon ska det bakas knäckig blåbärspaj, jag tänkte att jag ska frysa in så vi har tills efter förlossningen.

Och jag ser fram emot mååånga goda avokadomackor när avokadon mognat!

Idag har jag plockat egenodlade dahlior och slöjsilja i trädgården och fått hem den här fina postern till vårat barnrum. Är helt förälskad i den – både i illustrationen och i det viktiga budskapet!

Vagnen är också redo nu, med mugghållare, mobilhållare och provbäddad. Fick tipset att flytta mugghållaren till insidan av handtaget så det har jag gjort. Blev jättebra!

Nu har jag bäddat ned mig i sängen, tänkte börja läsa den här serien som jag fått såå mycket rekommendationer kring. Tidigare i veckan har jag läst Sofie Sarenbrants två senaste böcker och även Anna Janssons två senaste.

Sååå bra!!!

Kram och god natt på er

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️