Kategorier
Allmänt

10 rör med blod

God morgon,

ni kan inte förstå min lycka igår kväll när jag äääntligen fick lämna sjukhuset och C kom och hämtade mig! Har (nästan, haha) ALDRIG saknat honom SÅ mycket.

Så här i efterhand kan jag känna att sjukhusvistelsen verkligen var HEMSK. Ett fantastiskt omhändertagande av personalen men i det stora hela fruktansvärt jobbigt – jag har haft så ont, frusit så mycket, inte fått äta, varit omtöcknad av morfin och ja, det finns väl ingen som tycker det är att jämställa att åka iväg på en härlig semesterweekend med att ligga på sjukhus förvisso 😉

Vill egentligen inte dela tråkigheter här på bloggen men äsch, livet och verkligheten är ju såhär, upp och ned, ibland roligt och ibland mindre roligt. Skriver inte för att ni ska tycka synd om mig men viktigt också att visa att allt inte är rosa moln jäääämt.

Glad att vara hemma!

Hann krypa upp i soffan en stund tillsammans med C men ögonlocken föll ihop gång på gång så det var bara att svira om till pyjamas och krypa ned under värmefilten i sängen. Tror jag somnade på mindre än 5 minuter och sedan sov jag i över tio timmar.

Hade tid på vårdcentralen nu på morgonen för att lämna blodprover. 10 st rör tog dom!!! Fick nästan svindel men tydligen var det bara 2 msk + 1 tsk blod totalt så det såg värre ut än det var 😉

Läkarna på sjukhuset kunde inte svara på riktigt vad som var fel med mig, men dom såg inga gallstenar på ultraljudet. Det finns tydligen flera olika teorier och några prover jag lämnade idag är för att kanske kunna lista ut vad felet är.

Skulle ha hämtat ut medicin på sjukhusapoteket igår men hade så bråttom hem att jag helt glömde bort det så passade på när jag var på Vårdcentralen.

Och vet ni vad??? Dom BORRADE på vårdcentralen också, haha. Känns som det förföljer mig!!

Nu har jag ätit frukost och krupit ned i sängen igen, tror jag stannar här hela dagen… 😉

Kram

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”10 rör med blod”

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️