Kategorier
Allmänt dessert

Dom senaste dagarna

Hej!

Vaknade upp till en krispig strålande vinterdag med -9 grader i utomhustemperatur. Ljuvligt vinterväder som tack vare solen får en att längta och drömma extra mycket om våren och sommaren. Längtar v a r j e dag.

Har varit inne på mitt jobb och jobbat dagtid två dagar irad, har gått över förväntan bra – och roligt att få se solen på dagarna, har verkligen saknat den…

I måndags släppte CAIA sin Valentine’s collection. Klickade hem ett rouge i färgen peach sorbet och deras limited edition brush.

Sååå fina färger på förpackningarna precis i min smak. Jag älskar deras bronzers så ska bli spännande att testa rouge som är i samma konsistens, borstarna har jag hört mycket bra om men inte testat själv än.

Igår efter jobbet promenerade jag upp på stan och köpte donuts. Det står för tillfället en liten vagn på Stortorget precis vid Nikolaikyrkan och säljer både donuts och churros, mmm. Sedan tog jag en sväng in på Interflora i Tybble för att köpa härliga, krispiga, vita tulpaner (min favvo)!

Tacofredag blev det, som bilderna ovan kanske skvallrar om.

Avslutar med en bild från vardagsrummet, där jag just nu sitter uppkrupen i soffan och skriver det här till er 🙂 Ska försöka röja lite här hemma (vi har ett rum under projekt att göra om, evighetsprojekt känns det som), Christian ligger nedbäddad med huvudvärk men så fort han känner sig piggare så hoppas jag att vi ska ge oss ut i det fina vädret.

Hoppas att solen skiner på er!!!

Kram

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️