Kategorier
Allmänt

Innan en natt på jobbet

Inlägget innehåller annonslänkar för H&M Home

Hej,

hoppas ni mår bra 🙂 Fredagkväll innan jobb och jag väntar på att Christian ska vakna. Klockan är snart 19 och maten är klar. Har gjort texmexburrito som blev sååå gott. Blir pay back time för C imorgon – då tänker jag ta sovmorgon så får han fixa middag 😉

Receptet ska ni få en annan dag! Har improviserat much på det jag hade hemma men vore roligt att göra ett mer ”riktigt” recept och ta fina bilder med trevliga tillbehör.

Min kamera är trasig tyvärr och för tillfället tar jag alla bilder med mobilen.

Igår firade vi Christians födelsedag med start på morgonen när han kom hem ifrån jobbet. Sen på kvällen med god mat, paket och mys framför Sveriges Mästerkock innan det var dags för honom att åka till jobbet.

Lite bilder på oss tillsammans från åren som gått < 3

Tänkte tipsa om några snygga nyheter från H&M Home! Sånt som jag själv är väldigt sugen på att klicka hem 🙂 Tryck på bilden för att komma till respektive produkt.

Sååå mycket snygga saker! Jag tror att grytunderlägget och frukostbrickan i mangoträ är mina absoluta favoriter.

Och DEN HÄR lampfoten hade gjort sig fin både i sovrum och vardagsrum…

Trevlig helg!!!

KRAM

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️