Kategorier
Allmänt Örebro Frukost Mat

FREDAGSFRUKOST i Sörbybacken

Heeej på er,

bild från imorse, gaaanska pigg trots jobbnatt, var hemma en stund för att snabbt byta om från dom ena mjukiskläderna till dom andra innan jag åkte iväg på frukostmöte med ett härligt gäng Örebroinfluencers som Almi anordnat. Imorse var vi i Sörbybacken som jag ju bor granne med och alltså WOW vilket ställe det är!

Jag brukar gå trappan där med jämna (eller ojämna kanske, haha) mellanrum men det finns sååå mycket mer att göra där. Tex äta, som ju är en av mina favoritaktiviteter, dom säger sig ha Sveriges godaste pizza där. Har inte testat än men har vänner som provat som blivit jättenöjda. Verkar ha mycket bollar i luften och roligt på gång framöver dessutom så får hålla ögonen öppna så jag inte missar något.

Så lyxig och god frukost från Jeremiabageriet med uuurgoda croissanter. Croissanter och färska bär är bland det lyxigaste man kan ha till frukost tycker jag, tar alltid en omgång ”för mycket” när det finns på menyn. Mmm!

Efter frukosten fick dom som ville testa på zipline men jag var inte en av dom. Höjdrädd och behövde hem och sova men testar gärna på en annan gång. Har kikat in i storys på Instagram hos dom andra i gänget som åkte och det såg sååå häftigt ut. Så tips tips om du bor i eller planerar att åka till Örebro- spana in Sörbybacken!!!

Bild lånad från Malin

Nu ska jag göra mig klar för att åka och jobba. Sista natten för denna gången och imorgon har jag restaurangbesök med en saknad vän att se fram emot.

Hoppas ni har en suuupermysig fredag!!!

KRAM

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”FREDAGSFRUKOST i Sörbybacken”

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️