Kategorier
Allmänt Mat Pizza

Köpte 7 !!! olika sorters pizza

Hej hej HEJ allihop!

Christian skickade mig till Ica imorse efter jobbet för att köpa Billys pan pizza (och lite annat smått och gott) till oss. Höll på att SVIMMA av förundran när jag såg vilket roligt pizzautbud som finns från Billys!!! Utan att tveka en sekund plockade jag på mig 7 olika smaker, jag fick hänga över frysdisken för att nå allihop (kort i rocken, haha). Ni kanske redan har testat dom här?

Jag köpte mac n cheese, bananas, bacon cheeseburger, chili cheese, halloumi dream, texas bacon och kebab, herreguuud när jag var i yngre tonåren fick man på sin höjd välja mellan om man skulle ha en Billys panpizza original eller en Gorbys pirog att klippa upp ett hörn på och slänga in i micron när man kom hem från skolan 🙂

Blev lite besviken när jag värmt pizzan med banan, såg inte en enda bananskiva MEN den hade tydlig smak av banan och var god. Läste dock i efterhand på förpackningen att den bara innehåller 1,8% banan haha.

Mac n cheese – GOD, GOD, GOD! Jag har varit sjukt imponerad av den kombinationen sedan en kompis flyttade till USA efter studenten för att jobba som Au pair. Drömde avundsjukt om att få gå på resturang och beställa in en mac n cheese, eller hänga med amerikanska vänner som svängde ihop det på spisen nästan i sömnen för att dom äter det så ofta.

Första besöket i USA för mig och alla därefter är det obligatoriskt att beställa in minst EN gång och köper alltid med färdiga mac n cheese-mixer hem ifrån Walmart 🙂

Om ni gillar mac n cheese, testa gärna min version med färsk gnocchi HÄR!

Tredje och sista pizzan vi testade idag var Texas bacon! Stark med mycket jalapeños och lite smak av bacon. Har ni testat någon av dessa? Vad tycker ni? Googlade mig till att det ska finnas en sort med chili bearnaise också men såg inte den imorse när jag var på affären. V I L L H A A A !

KRAM

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️