Kategorier
Allmänt

Långsam lördag

Hej LÖRDAG!

Ganska trött och oinspirerad lördag här. Efter en enkelnatt på jobbet har jag ställt till det med dygnsrytmen igen, somnade ä n t l i g e n till någon podd vid 5 imorse och efter en och en halv säsong av Halv åtta hos mig, bubbel, god ost och massor av tända ljus!!! Riktigt mysigt dock trots att klockan fick bli mycket.

Var uppe och igång med frukost innan 9, hade turen att få trevligt frukostbesök 🙂 Härligt utesittarväder även fast det blåser endel. Sååå trött idag så det mesta går på halvfart dock.

Superkreativ lunch i form av Pasta Rouge (pasta, smör och ketchup). En gammal favvo sen jag gick på universitetet, hör inte till vanligheterna att jag äter det så ofta numer men GOTT var det. Helst ska det vara vanlig vit spagetti och inte fullkorn men jag hade bara det hemma 🙂 Har ni någon sådan löjligt enkel rätt (om det ens går att kalla det för ”rätt”) som ni slänger fram när inspirationen och orken tryter???

Christian fick ställa upp som modell igår kväll innan han åkte till jobbet när jag fotograferade ett samarbete till Instagram 🙂

Nu har jag ägnat eftermiddagen åt att packa min weekendbag och slagit in födelsedagspresent och väntar på att C ska vakna för sedan åker vi bort över natten. Jihuuu!

Ska bli sååå mysigt och framförallt ROLIGT att åka iväg! Hoppas att NI får en trevlig kväll!!!

Kram

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️