Kategorier
Allmänt

Obegränsade mängder mojito och tacobuffé i trädgården

Hej hej på er!

Känns som att det var länge sedan jag skrev ett ”ordentlig” längre inlägg här på bloggen men tyvärr blir det ofta så mellan jobbnätter. Jag mest sover, jobbar och kikar in med någon kortare statusuppdatering eller recept 🙂

Imorse när jag slutat jobbet åkte vi till Maxi och handlade lite. Finns inget bättre än att morgonhandla – inte så mycket folk och skönt att ha det avklarat så man bara kan ta det lugnt på eftermiddagen när man vaknar.

Till frukost när jag kom hem blev det en omelett med tomat, mozzarella och spenat, toppat med avokadoolja – sååå gott! Brukar inte äta på jobbet på nätterna och är ofta jättehungrig på mornarna.

Passade på att slänga in ostchips i ugnen imorse. Ta bara riven ost och lägg på plåt i små högar, krydda om ni vill men det är inte nödvändigt. Jag hade på chiliflakes och lite flingsalt – salt behövs i den här härliga värmen vi har!

Blir klart på några minuter max på 225 grader, håll utkik så det inte bränns, bränd ost är INTE gott 🙂

Blandade ihop sockerlag, mynta och rom till 10 (!) mojitos när jag kom hem efter jobbet också. Blir extra gott när det får stå och dra i kyl innan servering.

28 grader och strååålande sol!!! Så härlig kväll!!! Strandparasollet fick rycka ut och göra en insats för att ge oss lite skugga, hjälpte föga till det stora bordet men lite. Jag brukar inte välja att sitta i skuggan i första hand men i eftermiddag/ikväll har det verkligen varit sååå varmt.

Kvällens middag blev en tacobuffé ute i trädgården med klassiska tillbehör och så ostchipsen. Sååå gott! Passar också utmärkt till ett glas bubbel eller som tillbehör till soppa eller lax.

Vad tycker ni om kvällens bloggkontor förresten? Jag längtar redan till nästa sommar!!!

Vi har precis varit iväg och tagit ett kvällsdopp och nu ska vi gå igenom lite inför att fortsätta bygga vårat trädäck imorgon.

KRAM KRAM!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️