Dimbobaden och PREMIÄRDOPPET sommaren 2020

Hej på er,

kom hem från jobbet strax innan 8 imorse och klockan 12 ringde alarmet. I alla fall mitt 🙂 Vi hade kommit överens om att ställa klockan tidigt (enligt C kl 13, och han har nog faktiskt rätt i det) men då hann ju jag fixa matsäcken innan jag gick in och väckte honom. Tursamt!

Packade in mat, kylväska, picknickfilt och solstolar och åkte till Dimbobaden för en liten spontanutflykt. Vill verkligen passa på lediga dagar att vara utomhus så mycket som möjligt och jag ääälskar ju att göra utflykter.

Mat från Wellvibe

Badplatsen var okej, mycket vass på stranden och lite stenigt i början när man gick i vattnet men blev snabbt bättre. Inte så mycket folk vilket jag uppskattar och vi hade första parkett mot havet sjön.

Vi är inte bortskämda med badställen här runtikring men eftersom vi antagligen kommer fortsätta att hålla på 2 timmars regeln över sommaren så hoppas jag hinna upptäcka endel. Tar JÄTTEGÄRNA emot tips om ni har några!

Hade väl aldrig kunnat tro att jag skulle premiärbada idag men jo, det gjorde jag. Ett ganska snabbt dopp men härligt ändå!

Efter badet åkte vi till Biltema för att köpa mer sprayfärg till mitt senaste DIY-projekt och slog till med ytterligare en ”årets första”, årets första MJUKGLASS!

Ikväll har vi njutit på balkongen, när man jobbar natt och sällan har lediga kvällar är det något otroligt lyxigt att få vara ledig en kväll, och speciellt då när vi är lediga tillsammans < 3

Kvällspromenad

Över 20 grader varmt trots sen kväll – nu är det verkligen sommar, det känns och jag älskar det!

Kram

4 reaktioner till “Dimbobaden och PREMIÄRDOPPET sommaren 2020

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s