God kväll i stugorna (och i hagelskurarna?!)

Inlägget innehåller reklam för Wolt Sverige

Ja men ni läste rätt!!! Hagel! Och HEJ förresten! Här har vi haft dom flesta väderlekar idag tror jag. Soligt, väldigt regnigt och HAGELSKURAR. Jo jag tackar jag för hur lurad man blev av solen för några veckor sedan. Ingen sommar i sikte nu.

Utomhusfrukostar och grillning var ett tag sedan. Men inte gjorde det mig så mycket egentligen för idag har jag hunnit med sisådär 6-7 avsnitt av Outlander...

Tyckte INTE att säsongsavslutningen var bra! Tittar ni?

Mysigt och välbehövligt ändå att kura ihop sig i soffan, dra för gardinerna och glömma allt annat för en liten stund.

Ikväll stod Christian för middagen och resultatet blev (som oftast, sccchh, säg inte att ni läste det här) inte något hemlagat.

Vi beställde från Pizzeria Kungen (använd gärna min kod LOUISECHF50 så får ni 75 kr rabatt på er första hemleverans hos Wolt) och där var jag ooofta och åt (och drack billig dryck på helgerna;) ) i början av mina 20-nånting-år när jag bodde ovanför McDonalds på Drottninggatan här i Örebro i en alldeles underbar liten lägenhet med öppen planlösning.

Saknar den lägenheten – och pizzorna – enormt goda hawaiis, fortfarande!!! Nu säger jag GOD NATT, sov gott och vi skrivs här imorgon igen.

Kram

5 reaktioner till “God kväll i stugorna (och i hagelskurarna?!)

  1. Haha sådär var gårdagen för oss också, verkligen alla olika slags väder under dagen. Helt hopplöst :’D

  2. Håller med om Outlander, oerhört trist säsong över lag. Var det sista nu?

  3. God morgon 💖 Vi hade också liknande väder igår och idag har vi snöblandat regn här på morgonen. Hoppas det blir bättre under dagen. Så gott med pizza och det är verkligen smidigt att få den ända fram till dörren när man inte har lust att ge sig iväg ut 😁 Hoppas du får en riktigt fin onsdag! Kram 💖

Kommentera