Kategorier
Allmänt Erbjudande & Rabatter Mode&Skönhet Shopping

Några nya (och några gamla) favoriter i sminkhyllan

Inlägget innehåller annonslänkar för Lyko och NordicFeel

Hej,

Behöver ni uppdatera badrumsskåpet eller sminkväskan så kan jag tipsa om att Lyko och NordicFeel har en hel del på rea just nu 🙂

Klicka HÄR för att komma till all rea hos Lyko.

Hos NordicFeel får ni 20% rabatt på smink om ni anger koden ”ALLINFLUENCERS20”. Klicka HÄR för att se allt.

Tänkte även dela med mig av lite nya och lite gamla favoriter som finns hemma hos mig!

Min rengöring från Foreo som jag nu hunnit testa några veckor. JAG ÄLSKAR DEN. Huden blir verkligen mjuk och len och känns mycket renare än efter en vanlig avsminkning! Jag upplever att min hy har blivit mycket finare (använder den både morgon och kväll)

Flera olika rengörare från samma märke finns HÄR. Du kan läsa mer om dom olika rengörarna där 🙂

Jag har blivit väldigt förtjust i produkter från Indy beauty och har numer både primer, läppglans, sminkborttagning och exfolierande ansiktsmask därifrån. Nytt här hemma blev denna rengöring för ögon och läppar.

Ytterligare en FAVORIT är denna krämiga goding från MAC! Använder den som concealer och även som primer på ögonlocken. Ska klicka hem färgen Soft Orche som är ljus och matt, på bilden har jag den skimriga Bare study.

Har inte hunnit testa DENNA än men den var på rea och en foundation för 49 kr tackar inte jag nej till 😉 Ska bli spännande att testa.

Köpte detta torrschampo från Löwengrip. Doftar supergott av smörkola, men påminner lite mer om ett hårspray tycker jag.

Om ni har några tips till mig, tar jag GÄRNA emot dom. Speciellt en bra mascara letar jag efter, känner att det är dags att utmana mina gamla favoriter 🙂

KRAM

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”Några nya (och några gamla) favoriter i sminkhyllan”

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️