Kategorier
Allmänt Grillat Hamburgare Mat

Smashburger

Hej,

hoppas att ni har haft en bra kväll! Jag har hunnit med några av mina projekt (ett av dom visar jag senare i veckan) och till middag åt vi smashburgers!

Enormt gott även om vi skulle väntat lite längre på att stålet skulle bli varmare på grillen, ja ja, nu börjar vi NÄRMA oss den perfekta hamburgaren i alla fall.

En smashed burger handlar om att få så bra yta som möjligt, den blir sådär saftig och god, krispig på utsidan tack vare att köttytan får direktkontakt med det varma stålet (eller vad man använder när man gör sina burgare) och sk maillardreaktion uppstår.

Rekommenderar er att testa!!!

Jag använde mjuka fluffiga tekakor från Ica Maxis bageri som hamburgerbröd. Penslade med lite rapsolja och la på grillen så blev det knaprigt rostat och crunchy på insidan.

Förutom matlagning har jag planterat örter i landet, köpte 2 st basilika för 35 kr imorse. Doften av basilika är ljuvlig, skulle egentligen vilja ha hela trädgårdslandet fullt!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och läsa lite sedan blir det tidig kväll. Imorgon ska jag påbörja att måla om matmöblerna i trädgården!

KRAM

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

5 svar på ”Smashburger”

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️