Kategorier
Allmänt

Fredagsfrukost på McDonalds

Hej på er!

Började morgonen efter jobbet med att åka iväg till bilbesiktningen. C var supernervös men det gick sååå bra. Ingvar ( bilen är döpt efter Ingvar Kamprad, för att göra historien kort; billig bil av bra kvalitet och med mycket lastutrymme, perfekt för att shoppa möbler på Ikea 😉 ) klarade sig bra så vi kunde åka vidare för att fira med fredagsfrukost…

… på McDonalds! Jihuuu!!! Älskar deras cheeseburgare lite FÖR mycket.

Skulle ta en bild på Christians Bic Mac, det gick sådär. Upptäckte först efteråt hur suddig den blev. Ville mest höra med er – ÄR det vanligt förekommande att dela den på mitten och äta den som två burgare?

Kan inte vara det för jag har aldrig sett någon äta så innan jag träffade C… Jag har testat meb tycker inte att det smakar lika gott!

Efter att vi ätit åkte vi iväg på ett par andra ärenden och sedan hoppade jag in på Konsum här hemma för att komplett lite till kvällens middag.

Väl hemma förberedde jag en gratäng. Jag vet, jag vet, slow cookern IGEN men det blev så bra med gratängen igår så ville testa att göra en vanlig potatisgratäng idag också. Perfekt fredagsmys väl?! MUMS!

Så fort det var igång så gick jag och la mig, ställde klockan på 15 och sov sååå gott. Snoozade ”bara” en halvtimme innan jag kom upp ur sängen, var riktigt riktigt svårt att komma upp idag. Har dessvärre inte fått så mycket gjort här hemma ändå, bara druckit kaffe.

NU ska jag titta till gratängen!

Kram på er

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️