Kaffe som smakar popcorn

God morgon på er!

Jag tog sovmorgon idag, har precis ätit frukost (dricker kaffe med smak av karamell och popcorn, jättegott från Kahls. Christian frågade här om dagen om jag poppat popcorn när han kom hit, haha). Nu tittar jag ikapp på Nyhetsmorgon och går igenom bilder och renskriver ett recept som jag tänkte dela med mig av lite senare.

Hoppas att ni mår bra, så hörs vi senare.

K R A M!

4 reaktioner till “Kaffe som smakar popcorn

  1. Skulle nog inte kunna tänka mig att dricka ett kaffe som smakar popcorn eller något annat. Vill ha ett riktigt gott kaffe som verkligen smakar kaffe. Men smaken är som baken, delad, och tur är väl det. Tråkigt om alla skulle tycka lika. Drick du ditt kaffe och njut.

    Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s