Kategorier
Allmänt Hamburgare LCHF Mat

Hamburgelördag

Hej,

Sitter i morgonrocken i soffan och dricker kaffe. Christian står i duschen och har sagt att jag ska säga till om en timme eller två, han ska passa på att duscha så länge som möjligt innan han flyttar och får börja betala för vattnet själv säger han 😉 Haha.

Vi ska börja flytta åt honom på måndag.

Ikväll har vi ätit hamburgare. Jag hade inga bra salladsblad till min burgare så det fick bli vitkål, vilket var superknaprigt och riktigt gott. Tips!!!

Nu ska jag titta ikapp lite på Sveriges Mästerkock och Efter Stängning, sedan blåsa håret och sminka mig.

Hoppas att ni har en mysig lördag.

Kram!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

4 svar på ”Hamburgelördag”

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️