Köttbullar på Ikea

Hej! Är påväg hem från Ikea, Rusta och Bauhaus. Sitter i bilen och väntar på Christian som ska hämta ett paket. Inte vilket paket som helst utan min julklapp. Jag har inte önskat mig något så är såklart jättenyfiken!

Passade självklart på att äta köttbullar när vi ändå var på Ikea! Vet inte om det är något fel på mig men var inte sugen på något och sedan fick Christian ta dom sista köttbullarna… Kanske laddar upp för middagen ikväll istället? Eller så är jag fortfarande mätt efter julbordet igår.

Nu är vi hemma men jag får inte gå in, Christian ska gömma min julklapp först. Herregud, är ännu mer nyfiken nu…

Kram på er

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s