Kategorier
Allmänt

Deppig dag – om att vara självkritisk

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej! Hur mår ni? Ligger i sängen just nu och skriver det här. Jag är deppig idag. Alltså typ besviken på mig själv. Inget jag gör blir bra känns det som:

Jag kan inte laga mat

Alla mina bilder är fula

Ingen gillar min personlighet

Jag har ett fult hem

Alla mina bilder är tråkiga

Jag kan inte baka

Alla andra har så fina Instagramflöden

Jag är så ful

Ingen läser mina texter

Jag har så dåliga idéer

… Osv osv

Ljusstake HÄR (på rea), mina absoluta favoritljusstakar och en 30 års present från C

Har ni också sådana dagar? När liksom allt går fel, ni jämför er med alla andra, blir missnöjda med allt ni gör… Önskar att ni vore någon annan för en stund.

Trots dessa känslor så fortsätter jag såklart att vara jag. Göra det jag tycker är kul. Kämpar med att försöka ta bättre bilder. Övar på att baka. Testar olika sätt att styla bilder och att prova göra egna recept. Just för att – jag tycker att det är så roligt! Vilket är viktigt att komma ihåg dom gånger man blir besviken och känner sig missnöjd.

En av mina absoluta favoritbilder jag tagit. Champagne med rosa sockervadd! Champagneglasen finns HÄR (på rea nu dessutom).

Och tur är väl det – Rom byggdes inte på en dag som det så ofta sägs. Att skriva, att laga mat, att försöka ta fina bilder, att inspirera andra och själv bli inspirerad av andra människor på sociala medier. Det är ju det roligaste jag vet!

Ja, jag VET om att jag inte är helt värdelös. Men ibland bara känns det så ändå. Tyvärr. ”Äh, jag ger upp, struntar i allt” – som tur är brukar det ju hyfsat snabbt gå över.

Imorgon är det förresten kladdkakans dag, så jag tänkte passa på ikväll att baka en kladdkaka med smak av kaffe och lindtchoklad.

Om du har läst ändå hit – TACK. Ta hand om dig. Kram!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

11 svar på ”Deppig dag – om att vara självkritisk”

Du är bäst på alla sätt och vis bästis! Såna dagar går över och då gläds man ännu mer åt de bättre dagarna. Ses imorgon 😘

Styrkekram till dig, hoppas det känns bättre i dag. ❤ De där dagarna alltså, varför blir det så? Skräpdagar är de. Kram!

Japp 🙋🏻 Sådana dagar har jag med.
Idag var en sådan skit 💩 dag!
Ville bara lägga mig i sängen och dra täcket över mig. Men det kunde jag inte. Så jag kämpa på och KRAMARNA jag fick av barnen lyfte mig lite. ❤️
STOR KRAM 💗 till dig!
Det är tur sådana dagar finns, annars hade vi inte märkt hur fina andra dagar kan vara!

Men fina Louise ☺️
Dina fina bilder är ju grymt bra och passar fortfarande in som disign till kataloger, jag menar verkligen vad jag skriver.
Och ja man får ha dåliga dagar, men det trodde jag inte skulle komma från dig, du är ju sån glädje spridare och har en karma runt dig som… Ja det finns inga ord för det.
Du kämpar på och det blir bra med allt du gör och åstadkommer, en dålig bild i din värld är ett mästerverk i andras och min värld.
Förlåt för mina tankar och funderingar kring detta inlägg fina Louise ☺️ 🤗 😍 🌹

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️