Blandade känslor

Hej! Har en lite dålig dag idag. Började inte så bra imorse och det har tyvärr hållt i sig.

Tror delvis det beror på alldeles för lite sömn, jag blir så känslig av det, men det har varit vissa bra saker idag med som tur är – vi har tex varit på Bauhaus och köpt material till att bygga klart vår platsbyggda bokhylla.

Efter vi varit och ätit så ska vi ÄNTLIGEN iväg och veckohandla. Vi skulle gjort det både i söndags, i måndags och igår men har inte hunnit. Jag har massor av olika idéer på sådant jag vill provlaga och om det blir bra, dela med mig receptet av till er.

Nu ska jag försöka fokusera på det positiva, att vi förhoppningsvis får bilen såld, det kommer en spekulant på den strax och sedan ska vi och äta middag med min Pappa.

Kram

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s