Kategorier
Allmänt

Vilken härlig påsk!

Hej! Vilken härlig påsk det har varit och vilket fantastiskt väder – har hunnit sitta ute och äta i flera omgångar, både frukost, lunch och middag. Och det bästa av allt – träffas i familjen, umgås och vara lediga tillsammans. Så OTROLIGT skönt!

En bild från vår påskmiddag. Som åts ute på min Farmors bakgård tillsammans med henne, min Mormor, mina syskon och deras familjer. Supermysigt!

Och bara ett par dagar före det så grillade vi allihop tillsammans…

Bästa matsäsongen börjar verkligen NU!

Kram på er

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

3 svar på ”Vilken härlig påsk!”

Visst hade vi härligt. Tur för oss alla att vi kunde sitta ute, ingen trängsel, roligt för alla barnen, 7 st som kunde springa runt som dom ville. Maten blev ju lyckad också, alla verkade nöjda och belåtna. Bättre kunde det knappast ha blivit.

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️