Kategorier
frukost LCHF MatLife vardagslyx

Ostpanerad omelett

God ledig morgon 😍 Idag har jag bestĂ€mt mig för att göra sĂ„ lite som möjligt, planerna lutar mot att ligga i soffan och lĂ€sa, dricka kaffe och laga nĂ„gon spĂ€nnande middag tills ikvĂ€ll 😉 Idag blev det en gudomligt god ostpanerad omelett med bladspenat och cocktailtomater till frukost âœšđŸ„šđŸ… SĂ„ enkelt, snabbt och gott med fĂ„ ingredienser đŸ‘ŠđŸ» Perfekt mat med mycket nĂ€ring, protein och bra fetter som gör att du hĂ„ller dig mĂ€tt vĂ€ldigt lĂ€nge! Fyllningen gĂ„r att variera i det oooĂ€ndliga! 😋

ReceptđŸ‘‡đŸŒ

đŸ„„2 Ă€gg

đŸ„„En skvĂ€tt grĂ€dde

đŸ„„En klick smör

đŸ„„Ost

đŸ„„Bladspenat

đŸ„„Cocktailtomater

đŸ„„Salt och peppar

Gör sÄhÀr:

Vispa ihop Ă€gg och grĂ€dde lite fluffigt, krydda med salt och ev peppar. SmĂ€lt smör i en stekpanna, tĂ€ck stekpannans botten med ostskivor sĂ„ det tĂ€cker hela botten. NĂ€r osten börjar bubbla lite sĂ„ hĂ€ller du över Ă€ggblandningen. NĂ€r omeletten har stelnat nĂ„got, lĂ€gg pĂ„ bladspenat och delade cocktailtomater pĂ„ ena halvan av omeletten. LĂ„t stĂ„ pĂ„ medelvĂ€rme en stund tills omeletten nĂ€stan stelnat helt. Vik över ena halvan sĂ„ det tĂ€cker fyllningen. Klart att serveras! 😋

Av lussan

☆ travel ☆ cĂ©line dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare frĂ„n Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♄