Kategorier
baka jul julgodis vardagslyx

Rocky road

Vilket Ă€r erat favoritjulgodis? 🍭 HĂ€r har ni mitt, som vĂ€ldigt sĂ€llan Ă€ter godis, jag ÄLSKAR Rocky Road đŸ™đŸ» SĂ„ enkelt att göra och egentligen sĂ€tter bara fantasin grĂ€ns pĂ„ vad du kan blanda i för gott!

HĂ€r kommer mitt receptđŸ‘‡đŸŒ:

đŸ„„600 gram mörk choklad

đŸ„„1 pĂ„se dumle

đŸ„„1 dl cashewnötter

đŸ„„2 dl jordnötter

đŸ„„2 dl mini marshmallows

đŸ„„2 dl smarties (att toppa med)

Gör sÄhÀr:

SmĂ€lt chokladen över vattenbad. Rör i samtliga ingredienser förutom smarties. Bred ut smeten pĂ„ en plĂ„t/ugnsform med höga kanter (anJulgodisvĂ€nd bakplĂ„tspapper). Strö smarties över smeten. LĂ„t stelna i kylskĂ„pet och skĂ€r sedan upp i bitar, gĂ€rna stora och ojĂ€mna, kantiga och skeva! Ät och njut! Mums! â€ïžđŸ’œđŸ§ĄđŸ’›đŸ’šđŸ’™

Av lussan

☆ travel ☆ cĂ©line dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare frĂ„n Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♄