Kategorier
USA 2018

NĂ€sta stopp Amerika 🌎

SÄ Àr vi Àntligen pÄvÀg mot Arlanda!

Varsinn ryggsÀck, varsinn take away-kaffe och nÄgra skrikande barn pÄ bussen. Samt ett sms om förseningar pga tekniska problem med flyget. BÀttre att dom upptÀckte dessa problem nere pÄ marken Àn nÀr vi Àr uppe i luften i alla fall.

Första stoppet pÄ resan blir New York, vi har köpt biljetter för att se New York Rangers (tydligen finns det bÄde öl och mat att köpa pÄ plats som jag kan roa mig med medan dom jagar pucken) jag skulle nog vilja ha ett förstoringsglas ocksÄ. För att ens ha möjlighet att se pucken och spelarna som flyger fram över isen.

Vi hade tÀnkt Äka upp i Empire State Building ikvÀll nÀr vi kommer fram eftersom vi ska bo bara ett par kvarter bort, nu nÀr vi blir försenade kommer vi inte hinna med det sÄ vi fÄr försöka hinna bÄde med det och Frihetsgudinnan (och lite shopping hoppas jag!) innan hockeymatchen imorgon.

Thats all for now, bilder frÄn resan hittar ni pÄ Instagram som vanligt.

Av lussan

☆ travel ☆ cĂ©line dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare frĂ„n Örebro

Ett svar pĂ„ ”NĂ€sta stopp Amerika 🌎”

Ett förslag frÄn mig. Skippa hockeymatchen dÄ, sjÀlvklart, eller hur, Àr vÀl roligare att se annat nÀr ni vÀl Àr dÀr, hockey kan man ju se pÄ TV.

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♄