Presenter från Paris

Blev väldigt överraskad igår när min kompis Amanda kom förbi mig med superfina presenter från deras senaste Parisresa. 

Jag älskar rödvin och ost samt min favoritplats i Paris när vi var där i våras var att besöka Sacré-Cœur (på vykortet) med den fantastiska utsikten över staden. Dessutom spenderade vi vår första kväll och åt middag i Sanit Michel, otroligt mysigt område dit jag gärna åker tillbaka. Otroligt genomtänkta presenter!

Efter att ha varit på bio med mina systersöner så kunde inte dagen slutar bättre än en mysig middag tillsammans med Amanda på det nyöppnade Jimmys Diner. Vi hade tänkt ta varsitt glas vin men jag fick nöja mig med cola zero eftersom jag skulle rycka in på jobb 19-04. 

Är inte jätteimponerad av maten tyvärr men det var ett mysigt ställe att besöka. 

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s