Söderte lindrar sommarförkylningen

Vaknar hemma i min egen säng idag. Det kan hända att jag slocknade i sängen med kläderna på, sminket kvar och tänderna oborstade ca 15 minuter efter att jag kom hem igår.

image

Vaknade med hosta och ont i halsen men efter en stor kopp te så känns det redan mycket bättre, och att det är en Céline Dion kopp ifrån Las Vegas tröstar lite extra nu när Céline är i europa och har sin grymmaste spelning på år!

2 thoughts on “Söderte lindrar sommarförkylningen

 1. Ulla-Britt Thungren

  Godmorgon kära Louise! God fortsättning på din skönhet och dina fina drömmar i Midsommar. Jag är glad du haft det bra. Jag följer dig alltid även om jag 🙋 inte skriver så mycket. Jag kommer att åka hem på fredag och hoppas du kan komma när jag fyller.

  Gilla

  Svara
 2. Farmor

  Ibland känns livet mycket bättre än vanligt. Bra med variationer så man inte blir uttråkad. Att ha lite tråkigt emellanåt gör ju att man njuter ändå mera när allt visar sig från sin bästa sida. Upp och ner, som en berg&dalbana. Förstår att du haft toppenbra. Kram.

  Gilla

  Svara

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s