Dålig på att räkna får

Har bytt jobbpass med en kollega så är på jobbet just nu, har rast och passar på att värma lite mat; kyckling i chilisås. Var inte så hungrig när jag gick ned på rasten men nu kurrar det i magen!

Har sovit ungefär 6 timmar sedan i torsdags eftermiddag så jag är ganska trött. Försöker bita ihop och vara glad att jag gör lite nytta för det har det inte blivit hemma idag, har mest legat i sängen och haft ångest över att jag inte har sovit. Blir verkligen en ond cirkel för ju mer stressad jag blir dessto svårare får jag att sova.

Nu ska jag låta in mobilen och gå upp i larmrummet igen. Vi hörs!

1 thought on “Dålig på att räkna får

  1. 👵 Mormor. Som önskar dig en bra dag.

    Synd att du inte kan sova ordentligt. Hoppas det går bra trots din sömn. Har du provat att medetera att lära dig det . Det finns många olika sätt. Det ska också göras seriöst . Många människor har blivit hjälpa. Kramar !

    Gilla

    Svara

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s