Laddar för jobb med vegansk mat

Jaha. Då var ledigheten över för den här gången. Ska snart gå hemifrån. Har faktiskt ingen lust med det alls men det är ju felet med att vara långledig man blir så jäkla bekväm! Kommer knappt ihåg hur man svarar på larm.

image

Idag har jag ätit quorns veganska schnitzel med grönsaker och bearnaisesås. Schnitzeln var riktigt god, godare än jag hade hoppats på. Veganmat får tummen upp alltså! Dock är inte bearnaisen vegansk och sparrisen är stekt i smör så helt fritt från animalier är inte maten.

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s