Same same but different

Efter att ha sovit i ca 18h timmar, sovit mig igenom flera alarm och trots att dörrklockan ringt, så gick jag till Konsum för att köpa Ben & Jerrys.

Planerade att lägga mig i badkaret och äta glass men av en slump hamnade jag på min gamla blogg så nu läser jag 7 år gamla inlägg, skrattar, känner igen mig, ångrar, saknar, och glassen ligger i frysen istället för i magen.

Glädjer mig åt det som har förändrats till det bättre och skrattar åt det som fortfarande är sig likt. Ångrar sådant som inte blev som jag tänkt eller önskat, saknar människor som funnits i mitt liv och nu inte längre är en del av det. Förundras över mycket.

image

2008 eller 2015, mina drömmar är fortfarande dom samma!

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s