En (o)vanlig torsdag (update)

Sovit 4 timmar efter jobbet, haft mobilen på vift (upphittad!), besök av föräldrar samt syster med familj och stått ett pass på Friskis. Bäddar ner mig i soffan med Pretty little liars.

Godnatt! 

2 reaktioner till “En (o)vanlig torsdag (update)

  1. Hej kära Louise. Du ska veta att jag läser och följer dig , men inte alltid svarar. Tycker det är så kul när du skriver och lägger ut härliga maträtter. Ibland hämtar jag också något till att äta. Vad gjorde du med kycklingfile en gång när jag var hos dig i ungnen. Jag har glömt. Tänkte att jag kan göra det .

    Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s