Kategorier
Allmänt Mat

Middag med kolhydrater

Rödvin, oförskämt dyr ost och oxfilé står på fredagsmenyn.

image

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”Middag med kolhydrater”

Hej 🙂
Sökte runt på nätet om Turkietresor och hamnade här på din blogg. Tänkte höra om du kanske kan hjälpa mig lite….skulle vilja vet mer om vad du tycker om Turkietresor.
Varför sökte du Turkietresor?
Hur länge var du guide för dem?
Bra saker när du var guide , negativa saker?
Om du inte är guide längre, varför slutade du? Hade det med företaget att göra?
Hur kändes det med schemat?
Hur var det att byta destinationer?
Jobbade du i team eller mer ensam?

Skulle vara otroligt stor hjälp om du kunde svara på någon av dessa frågor! Har nämligen fått jobb där och vill gärna ta reda på lite mer information.

Hör gärna av dig till mig på jennieewertz@hotmail.com

🙂 🙂 🙂

Hej! Jag tyckte mycket om Turkietresor och är jättenöjd med min säsong hos dom 🙂 Jag hade sökt olika resebolag och när jag blev erbjuden att följa med på guideskola hos dom tackade jag ja eftersom jag alltid velat jobba som guide. Jag jobbade en säsong hos dom och anledningen till att jag inte åker i år igen är för att jag har lite privata saker att ta hand om här hemma innan jag ger mig ut i världen igen. Det vwet dom om på TR och jag är välkommen igen nästa säsong om jag vill 🙂 Att byta destinationer är något man kan bli tvungen att göra. Det var både tråkigt och jobbigt att lämna sina kollegor men lika fantastiska kollegor på dom andra destinationerna, och väldigt lärorikt och spännande att se och lära så mycket nytt! Du jobbar i team och även ensam ibland men kan alltid vända dig till dina kollegor. Schemat är fullspäckat och det är full fart hela tiden i guideyrket med bara en ledig dag i veckan, fast eftersom jag kände till det innan jag åkte var jag förberedd på det.

Stort grattis o lycka till med ditt jobb!!! Hälsa underbara Turkiet från mig ❤

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️