Sovit bort dagen

Har man ett öga som hatar en och dessutom om man jobbar två nätter i rad så är det ok att bara vara vaken tre timmar på dagen och sova resten.

image

Enkel middag: avokado med räkor, crème fraiche, lök och fetaost.

En reaktion till “Sovit bort dagen

  1. Jag tycker att det är på sin plats att Dr. Ska titta på dej. Förstår att du är trött. Jag ska gå och lägga mig nu efter att ha tagit lite god medicin tA avleder. Jag har fortfarande ont men jag kan vara uppe. Men tillräckligt för att lägga mig.Hoppas att det vänder så du blir bra. Älskar dig.

    Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s