Dålig igen

Jaha,  då har ögoninflammationen hittat mitt öga! Egenställd diagnos av experten mig själv och 1177. Svullet, rött, ont, skavande och rinnande öga som är väldigt ljuskänsligt. Receptfri salva (noviform) inhandlat så nu hoppas jag på snabbt och bra resultat.

Jag konstaterar följande :
1. Hade jag varit en hamster hade jag varit avlivad vid det här laget
2. Jag har förlorat väldigt mycket cash på att vara sjuk

Tack & hej

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s