The girl who had no life

Roligt liv jag har… Eller näää kanske inte. När jag för en gångs skull slutar i normal tid och har planer blir dom inställda. La mig och skulle vila en timme, stängde av klockan i sömnen och vaknade efter 22 ikväll.

Så nu kan ju jag ha lika roligt som alla andra dagar när jag kommer hem från jobbet vid den tiden och så lär jag inte kunna sova inatt.

Faaan. Är så trött på att aldrig hitta på nåt och känna mig ensam 😦 Antar att det kanske blir så när man mest jobbar 12.30-22.00, jobbar ju om alla sina vänner… Biter ihop och hoppas på bättre lycka med nästa schema.

En reaktion till “The girl who had no life

  1. Inte ska du känna dig ensam, det är du inte, tänk på alla du har i ditt liv:) Och som jag, även om vi inte träffas mycket (haha, skamligt lite, får bli rejäl ändring på det, nyårslöfte till 2015😉) så tänker jag ändå på dig, kollar din blogg o instagram för att kolla hur din dag varit:)
    Tycker du är jätte duktig som jobbar så mycket, hatten av till dig:)

    Stor kram till dig från mig

    Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s