Dricka aloe vera

För ett tag sedan började jag fundera på att testa att dricka aloe vera. Målet är att få mer energi men vad jag förstått finns det en massa fler positiva hälsoeffekter med det.

Igår började jag! Var väldigt skeptisk när jag tog första klunken men det var ganska gott. Smak av persika.

image

2 thoughts on “Dricka aloe vera

 1. Ronza Alnidawi

  Hej Louise!

  Hoppas allt är väl med dig. Jag följer ditt blogg och det mycket intressant. Jag studerar Apotekstekniker i lernia och har MEQ tenta i egenvård. Tänkte bara fråga dig om MEQ vad det är för nåt och hur åste jag plugga egenvård kursen. Jag är mycket tacksamm om Du kan hjälpa mig.

  Ha det sååå gott Ronza

  Gilla

  Svara
  1. louisechf Inläggets författare

   Hej! Tentan är som ett upp och nedvänt kollegieblock. Man får riva av en sida, vända, läsa och göra frågan, därefter stoppa ned den i ett kuvert, och sedan inte röra den igen. På nästa sida man river av, står (oftast) ett svar till föregående fråga så att man ska kunna fortsätta i rätt riktning även om man svarade fel. Ett väldigt förenklat exempel:

   SIDA 1: Olle har ont i magen. Ge två rimliga orsaker till varför han skulle kunna ha det.

   Jag svarar kanske: glutenintolerans och laktosintolerans.

   SIDA 2: Pelle skulle kunna ha glutenintolerans och laktosintolerans. Vilka prover beställer du för att avgöra vad han har?

   Och så vidare … 🙂 Lycka till!!!

   Gilla

   Svara

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s