Det tråkiga och jobbiga med livet

Idag är jag sjuk. Ont i halsen, huvudet, mossig och seg i hjärnan. Kroppen är trött. Näsan full med snor.

Alvedon och strepsil samt mycket sömn har fått rycka in. Har ändå hunnit med 8 hotellbesök. Tog bussen till första hotellet imorse, annars tar det bara 20 minuter att gå.

Sjukdomskänsla och 30 graders värme, det blev bussen. Det bara var tvunget att bli så idag.

Är extremt rastlös och uttråkad när jag nu ligger här i sängen men jag orkar inget annat. Tack gud för att jag inte jobbar inatt och snälla gud om du finns, gör mig frisk o pigg till imorgon. Hotellträffar, möte på kontoret och send bus står på schemat och på natten ska jag till flygplatsen.

När jag känner att jag mår dåligt tycker jag synd om mig själv och när jag tycker synd om mig själv känner jag efter lite mer hur dåligt jag mår. Då mår jag plötsligt ännu sämre och tycker mer synd om mig själv! Fail.

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s