Alanya

Nu har vi lite mys, sista kvällen innan alla beger sig mot sina destinationer. God mat och dryck, magdans o eldslukning o olika uppvisningar på Dekapo på Moonlightbeach. Kolhydratsbomb – öl – för mig 🙂

Imorgon åker jag till min destination, Alanya!!!

En reaktion till “Alanya

  1. Det är helt okey att du inte känner dig rumsvarm i kläderna , för det kommer att ta tid i något alldeles nytt. Ett arbeta beräknas ta minst ett halvår innan man kan känna in hur det fungerar. Det räknar din arb.givare också med. Var inte orolig , behöver du inte lägga din energi på. Livet är skönare om man ej förstorar upp allting. Jag själv börjar att inse det. Du är som jag alltid har varit att prestera i överkant. Ta det bara ici och njut i fullans drag. Älskar dig!

    Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s