Händelserik dag

Har varit en himla lång dag! Först har jag varit med Amanda som släpade runt mig runt halva Örebro i massa butiker. Vi var inne på H&M bland annat som gjort om och blivit superfint. Sen ikväll har jag varit på stor släktmiddag (22 personer) och ätit supergod kalops. Har sagt hej då till några kusiner nu, mamma o pappa, mor- och farföräldrar o syskonbarn.

Som tur är sover mina stora tjejer hos mig inatt, Felicia och Ellen. Klockan är mycket men dom ligger nedbäddade o tittar på Hans och Greta på Netflix.

Nu är dock min äldsta syster påväg till mig för jag kom ihåg barnens packning men inte min egen med bland annat mat från Farmor som låg i bilen.

Är så trött efter en lång dag, och har huvudvärk. Puh!

a

20140324-220301.jpgInte många dagar kvar i fina Örebro nu.

3 reaktioner till “Händelserik dag

 1. Va spännande att det drar ihop sig! Jag tittar in här med jämna mellanrum:)
  En idé: kan du inte skaffa Instagram, framför allt nu när du ska åka iväg, vore så kul att följa:) Man kan göra så att den är privat o man bara tillåter de man vill att få tillgång till att se ens bilder.

  Stor kram till dig!
  Lill-Louise hälsar så gott:)

  Gilla

  1. Hej!!! Kul att höra ifrån dig gumman. Kan du skicka ett sms m ditt nummer? Alla mina nr på mibilen är borta. Många kramar!

   Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s