Sjuk

Har legat i sängen hela dagen och mått dåligt… Nu har jag dessutom ca 39 graders feber så jag antar att det inte är ”inbillning” som jag försökt intala mig själv. Avskyr att vara sjuk! Har ont i kroppen och nästan ingenting att dricka.

Vattnet ska fortfarande kokas och just nu orkar jag inte ta mig ur sängen ens 😦 Fick ställa in spinningen idag men antar att det var lika tur eftersom jag mår så dåligt nu. Har inte kunnat äta heller, har absolut ingen aptit…

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s