Tidig tisdagmorgon

Gomorron allihop! Hade en superbra kväll igår m först goodiebagmöte och sen i receptionen på Friskis. Blir glad av att vara där! Har känt mig lite hängig dock, och mår inte bättre idag, så ska försöka somna om en stund innan det är dags för 4h skola.

En reaktion till “Tidig tisdagmorgon

  1. Självklart gör du rätt i att prioritera din dröm! Skolan finns alltid kvar. Jag undrar hur du gör med LCHF eftersom ni äter på hotellet (misstänker jag). Fast det är ju bara att ersätta potatis/pasta/ris med grönsaker och undvika bröd så är man en lång bit på väg… 🙂 Återigen, stor grattis och lycka till! Klart du gör rätt som satsar på din dröm!!!

    Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s