Kategorier
Allmänt

Fredagkväll – krogen och examensfirande

Vilken fredagkväll det blev 🙂 Min syster kom hit igår kväll, vi tittade på tv (Masterchef Junior) och hade lite fredagsmys med ostchips och dipp.

Min syster hade köpt med ett low carb vin som var helt ok, och på något konstigt vis lyckades hon övertala mig att följa med på krogen.
20140118-092104.jpg
Var 3-4 månader sen jag var ute sist och jäklar vad kul det var! Vi firade mina vänner som tagit examen, var många kära återseenden. Dansade järnet 🙂 MEN det känns som om dessa superroliga och lyckade kvällar kommer just om man går ut sällan – värt att lägga på minnet.

Det blev efterfest och jag kom hem först vid kl 5 imorse. Lagom trött nu alltså. Ska kanske försöka sova en liten stund till 🙂

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️