Vegetarisk mat

20140110-053800.jpg
Till lunch idag väljer jag att äta en sallad utan kött. Jag har känt efter och tänkt mycket på senaste och kommit fram till att jag vill äta mer vegetariskt, eftersom att jag vill värna om både djur och miljö. Visst slutar inte djuren att slaktas för att jag väljer bort kött ett par gånger i veckan men det känns ändå som ett bra val (för samvetet om inte annat) och jag kan tillgodogöra mig protein från andra källor de dagar jag inte får i mig det från djur.

Till salladen äter jag en dressing gjord av gräddfil, vitlök, peppar och citronsaft.

Jag har dessutom bestämt mig för att rädda världen på ytterligare ett sätt. Ekologiskt! Tycker du inte att du har råd så gör som jag har tänkt börja med: handla EN ekologisk vara varje gång du köper mat!

Ps. Har du recept på en god sallad? Dela med dig av receptet och ha chans att vinna en fin ljuslykta från Kosta Boda. Du hittar tävlingen HÄR. Ds

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s