Kategorier
Allmänt Hundar

Smör till hundar

Idag är det inte lika roligt att ha hund! Snön är borta och kvar är slask och lera.

20131211-095632.jpg
På morgonpromenade bestämde sig Valle för att äta upp sitt bajs. Jag hann inte stoppa honom. En bajspåse sparad och inga pussar på mig nu tack 🙂

20131211-095645.jpg
Sixten tycker inte om att gå och slänga sopor. Det är inget soprum utan utomhus, så jag vet inte riktigt vad han är orolig för stackarn. Får bära honom sista biten för han sätter sig och vägrar gå en bit innan vi är framme.

20131211-095953.jpg
Vi som äter LCHF har ju lyxen att äta en hel del smör och hundarna ska inte ha det värre! Eller ja, Valle är så smal så han får inget smör men Sixten får lite grann till varje måltid.

Hur som helst är det väldigt mysigt att ha voffisarna här och dom verkar gilla mitt sällskap också! Speciellt när dom ska få mat är jag poppis 😉

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”Smör till hundar”

Sötisar! Slaskväder är inte kul, och hund och ljus soffa med leriga tassar… Jag testade det första åren med Zelda, sedan bytte jag till svart soffa:) Men de är ju så underbara så lite grus och så inne gör inte så mycket. Dock har jag ingen erfarenhet av bajsätande hundar…:) Han kanske behöver mer mat?:)

Har man hund är nog mörka textiler att föredra! Och skinnsoffa framför tyg kanske :b

Dom är fina och bra i kroppen båda två, den riktiga (mer seriösa) anledningen till att Sixten får lite smör med sitt torrfoder är för att han ska komma igång och äta 🙂

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️