Rensa ut din lägenhet med salvia

Idag fick jag ett paket på posten av min klasskompis Felicia. Hon har skickat salvia till mig som jag ska använda för att rensa ut min nya lägenhet från negativ energi som kan tänkas finnas där efter tidigare hyresgäster.

Jag tänker tända salviakvisten och gå runt med den i lägenheten innan jag börjar flytta in mina saker. Jag läste att man kan säga några ord också för att ”välsigna” lägenheten men vi får väl se hur jag gör med det. Jag gillar i alla fall tanken med att rensa ut det som har varit och göra plats föd något nytt och fint.

En reaktion till “Rensa ut din lägenhet med salvia

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s