Tävling – eller surfplatta?

Fyndiq har sponsrat mig och bloggen, så nu har jag ett par dagar att fundera på hur jag ska göra med sponsringen. Ska jag tävla ut ett presentkort eller lite produkter till er läsare kanske… Eller ska jag lägga lite pengar i mellan och köpa en surfplatta?

Känns som att en surfplatta vore en riktigt bra investering för bloggen, dom har ett stort sortiment och jag tänkte köpa en som inte är allt för dyr, eftersom jag inte ska ha den till något annat än blogg och surfning på sociala medier och jag nyligen köpt en ny dator som duger till mer avancerade ting.

Jaa, visst vore det kul med en tävling. Vad skulle du vilja vinna om jag hade en tävling med vinster från Fyndiq? Surfa in på deras hemsida och välj ut din favorit/dina favoriter (max 300 kr) och skriv en kommentar med en länk till det du skulle vilja vinna! Dom har massvis med tillbehör till mobilen, surfplattan, datorn, köksprodukter, produkter från Victorias Secret och kanske mest aktuellt just nu – JULPYNT!

In o kika, släng iväg en kommentar om vad du hade velat vinna – eller om du skulle ha investerat i en surfplatta 😉

13 reaktioner till “Tävling – eller surfplatta?

  1. Alla tycker jag ska köpa surfplatta, jihuuu! Men det lutar mot att det blir tävling… Kan nog lova en tävling. Kul med tävlingar ju!!!

   Gilla

  1. Jaa det blir nog en liten utlottning. Funderar på något att ha i köket! Det passar ju dig som tycker om att baka =) Så då får du vara med o tävla tycker jag!

   Gilla

  1. Just nu lutar det åt att tävla ut något här 🙂 Så om ingen kommer med förslag på vad för något får jag helt enkelt bestämma själv vad det ska vara för pris! Wihooo!

   Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s