Kategorier
Allmänt

Sömn & vila

Jag har väl berättat hur trött jag har varit på senaste? Tur att jag pluggar på distans för då behöver jag ju i alla fall inte gå någonstans utan kan sitta hemma med oborstat hår i myskläder och ha seminarium med mina klasskompisar.

Men det är jobbigt att vara såhär trött! Jag sov tre timmar på eftermiddagen igår och efter att jag handlat och gjort middag så låg jag nerbäddad med huvudvärk och frös… Och sov några timmar!

Sov nästan 10 timmar inatt och nu efter att ha varit vaken en timme ligger jag nedbäddad under en filt, trött och frusen. Skulle kunna somna på stört! Har massa inbokat dom kommande dagarna men jag får försöka ta den här dagen att samla energi.

För om jag är sjuk så borde väl sömn och vila vara det bästa botmedlet?!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”Sömn & vila”

Tar du D-vitamin så det räcker? Prova öka dosen. Det kan vara så enkelt att det är pga väderomställningen som gör att du känner dig tröttare. Eller så har du varit igång väldigt mycket på senaste tiden så din kropp behöver ta igen. Chilla bara, det ordnar sig 🙂

Sant! Har inte tänkt på det. Ska köpa d-vitamin, dock inte på apoteket för de har för låga doser enligt mig. Tack för tipset 🙂

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️