Kategorier
Allmänt

Backstage: intervju med SVT

Nu har SVT precis varit här och intervjuat mig ang LCHF och SBU:s rapport om lågkolhydratskost. Ni kan se mig på tv ikväll, jag vet inte om det sänds riks eller lokalt men det var en journalist från Stockholm som ringde upp och ville ha intervjun.

20130923-135433.jpg

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”Backstage: intervju med SVT”

Det bästa med Louise Henriksson är att hon är naturligt och en glad tjej. Går in för det hon tycker känns riktigt och bra. Har provat sig fram, kommit till en egen slutsats där hon kan känna trygghet i det hon förmedlar i sin blogg. Jag tror att Louise har en bra förutsättning till att inspirera många genom sitt lugna, glada och positiva bloggkontakt som hon har byggt upp under lång tid.

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️