Äntligen fredag

Jag har ganska precis skrivit klart en uppgift och skickat in till skolan. Självklart är jag ute i sista stund – jag har försökt ändra mig flera gånger men har kommit till ro med tanken på att jag faktiskt presterar bäst under lite stress.

Nu är det fredag. Visste ni att jag fyller år om två veckor? Det visste inte jag heller! Att det är så snart alltså. Jag har skrivit en önskelista. Den är egentligen ingen önskelista för min födelsedag men på sådant jag drömmer om att köpa/vill ha. Jag kommer lägga ut önskelistan med bilder. Jag kanske inspirerar någon! Det är roligt med vill ha-listor.

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s