Shoppingrunda

Har precis varit ute på en liten shoppingrunda. Inte roligt. Min dator är trasig så för att kunna klara att fortsätta med min utbildning hade jag inte så mycket val. Jag har alltså köpt en ny dator. Den billigaste dom hade på Media Markt, haha.

Vad roligt det är, när man för en gångs skull har lyckats spara undan lite pengar ja då går någonting sönder. Suuur är vad jag är!

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s