Kategorier
Allmänt

Nu har bloggen flyttat!

Nu hörrni har min blogg flyttat! Ni hittar mig på följande adress: lchfklubben.se/louisechf : )

Glöm inte att tävla om en väska från LCHFklubben, du kommenterar det här inlägget för att vara med och tävla!

20130829-211506.jpg

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”Nu har bloggen flyttat!”

Bloggflytten betyder att du tappar en läsare – mig. Sorry, men jag läste ditt senaste inlägg och det luktar reklamblogg för LCHF-klubben. Och det här inlägget vinner jag ingen väska på, men ändå säga min mening!

Vad tråkigt! Jag får ingen ersättning från lchfklubben (förutom som deras andra medlemmar, billigare priser i deras webbshop) och ju mer jag använder deras produkter, desto mer lär dom nämnas i bloggen liksom annat som jag tycker om och använder mig av. Du gör självklart som du vill o jag får tacka för alla trevliga kommentarer du gett under tiden som du följt mig 🙂

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️