Nu har bloggen flyttat!

Nu hörrni har min blogg flyttat! Ni hittar mig på följande adress: lchfklubben.se/louisechf : )

Glöm inte att tävla om en väska från LCHFklubben, du kommenterar det här inlägget för att vara med och tävla!

20130829-211506.jpg

2 reaktioner till “Nu har bloggen flyttat!

  1. Bloggflytten betyder att du tappar en läsare – mig. Sorry, men jag läste ditt senaste inlägg och det luktar reklamblogg för LCHF-klubben. Och det här inlägget vinner jag ingen väska på, men ändå säga min mening!

    Gilla

    1. Vad tråkigt! Jag får ingen ersättning från lchfklubben (förutom som deras andra medlemmar, billigare priser i deras webbshop) och ju mer jag använder deras produkter, desto mer lär dom nämnas i bloggen liksom annat som jag tycker om och använder mig av. Du gör självklart som du vill o jag får tacka för alla trevliga kommentarer du gett under tiden som du följt mig 🙂

      Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s