Kategorier
Allmänt Böcker Mat

Matrevolutionen på ljudbok

Nu har jag matrevolutionen som ljudbok på min iPhone. Skönt. Perfekt att lyssna på innan jag ska sova, när man diskar, lagar mat… Och dessutom kan jag ju låna ut min bok till andra. Jag har en speciell person som jag vill ska läsa boken men jag vet inte om han kommer vara så intresserad av den… Det är väl bara att hoppas helt enkelt. Peppa lite sådär lagom så det inte känns tjatigt.

Har precis ätit tre stekta ägg till lunch. Så idag har jag ätit fem ägg. Oj! Så himla enkelt och gott. Skönt. Jävla mat att jaga mig jämt, att inte veta vad eller när man ska äta. Nu vet jag det. Jag äter när jag är hungrig, tills jag är mätt. Jag äter riktig mat utan socker och tillsatser. Nu är jag törstig och isvatten står då på menyn. Med ett sugrör i glaset såklart!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

3 svar på ”Matrevolutionen på ljudbok”

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️